Werken Bij

  1. Home
  2. Werken Bij

Ter uitbreiding van het team hebben wij de volgende vacatures beschikbaar:

Gibas Automation:

Project Manager

Ben jij organisatorisch sterk, kostenbewust en leid je graag een projectteam, dan is deze functie wellicht jouw nieuwe uitdaging!

Bekijk vacature

Robot Programmeurs

Heb jij ervaring met industriële robots en/of productieautomatisering? Ben je gemotiveerd, accuraat, oplossingsgericht en durf je beslissingen te nemen? Wij zoeken specialisten in het programmeren van robots!

Bekijk vacature

Medewerker Backoffice

Ben jij die communicatief vaardige, accurate en gedisciplineerde administratieve duizendpoot die werkelijk niets ontgaat? Bekijk dan snel deze vacature!

Bekijk vacature

Service Engineer

Ter aanvulling en uitbreiding van ons team Service & Support zoeken wij enthousiaste service monteurs die graag de handen uit de mouwen steken en niet terugdeinzen voor een uitdagende klus.

Bekijk vacature

Process & PLC Engineer

Om onze afdeling Systems & Control verder uit te breiden en te professionaliseren zijn we op zoek naar een ervaren, enthousiaste process & plc engineer.

Bekijk vacature

Software Developer

Om onze afdeling R&D verder uit te breiden en te professionaliseren zijn we op zoek naar een ervaren, enthousiaste software specialist voor dit team.

Bekijk vacature

Mechanical Engineers

Heb jij ervaring met het construeren van industriële robots en/of productieautomatisering? Ben je gemotiveerd, accuraat, oplossingsgericht en durf je beslissingen te nemen?

Bekijk vacature
Gibas Numeriek:

Service Monteur

Om ons team verder uit te breiden en te ondersteunen zoeken wij een gemotiveerde collega die met zijn kennis binnen de CNC omgeving wil bijdragen aan de verdere groei.

Bekijk vacature
Gibas Tools:

Momenteel geen vacatures beschikbaar

Menu