Werken Bij

  1. Home
  2. Werken Bij

Ter uitbreiding van het team hebben wij de volgende vacatures beschikbaar:

Gibas Automation:

Assistent Projectleider

Heb jij ervaring opgedaan in de techniek en wil jij een functie op kantoor? Zoek jij structuur en stabiliteit in je werk? Vind je het leuk om met verschillende mensen te schakelen? Kom dan werken als assistent projectleider.

Bekijk vacature

Mechanical Engineer

Heb jij ervaring met het construeren van industriƫle robots en/of productieautomatisering? Ben je gemotiveerd, accuraat, oplossingsgericht en durf je beslissingen te nemen?

Bekijk vacature

Monteur Mechatronica

Wil jij werken aan volledig klantspecifieke automatiseringsoplossingen? Heb je twee rechterhanden en een oog voor detail? Zoek jij uitdaging in je werk? Bekijk dan deze vacature!

Bekijk vacature

Process & PLC Engineer

Om onze afdeling Systems & Control verder uit te breiden en te professionaliseren zijn we op zoek naar een ervaren, enthousiaste process & plc engineer.

Bekijk vacature

Project Manager

Ben jij organisatorisch sterk? Communicatief vaardig en heb je ervaring in de metaalsector of machinebouw? Word dan onze projectleider!

Bekijk vacature

Robot Programmeur

Heb jij ervaring met industriƫle robots en/of productieautomatisering? Ben je gemotiveerd, accuraat, oplossingsgericht en durf je beslissingen te nemen? Wij zoeken specialisten in het programmeren van robots!

Bekijk vacature
Gibas Numeriek:

Service Coƶrdinator

Om ons team verder uit te breiden en te ondersteunen zoeken wij een gemotiveerde collega die met zijn kennis binnen de CNC omgeving wil bijdragen aan de verdere groei.

Bekijk vacature

Medewerker Receptie

Is een baan als medewerker receptie met ruimte voor eigen inbreng binnen een dynamisch bedrijf jou op het lijf geschreven? Bekijk dan snel deze leuke vacature!

Bekijk vacature
Gibas Tools:
Momenteel geen vacatures beschikbaar
Menu