Werken Bij

  1. Home
  2. Werken Bij
Gibas België:

Accountmanager

Heb jij aandacht voor de klant, passie voor verkoop, ervaring in de metaalbewerkende industrie en bevind je je in de regio Gent/Kortrijk? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Bekijk vacature

Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van mechanische systemen en componenten voor robot- en automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature

Ter uitbreiding van het team hebben wij de volgende vacatures beschikbaar:

Gibas Numeriek:

Leerling Monteur CNC Machines

Vind jij het leuk om te werken met collega’s en wil je werken met (complexe) CNC-machines? Wil je leren van een team vol met ervaring? Aarzel dan niet en solliciteer bij Gibas Numeriek!

Bekijk vacature

Service Coördinator

Om ons team verder uit te breiden en te ondersteunen zoeken wij een gemotiveerde collega die met zijn kennis binnen de CNC omgeving wil bijdragen aan de verdere groei.

Bekijk vacature
Gibas Automation:

Mechanical Engineer

Heb jij ervaring met het construeren van industriële robots en/of productieautomatisering? Ben je gemotiveerd, accuraat, oplossingsgericht en durf je beslissingen te nemen?

Bekijk vacature

Process & PLC Engineer

Om onze afdeling Systems & Control verder uit te breiden en te professionaliseren zijn we op zoek naar een ervaren, enthousiaste process & plc engineer.

Bekijk vacature

Robot Programmeur

Heb jij ervaring met industriële robots en/of productieautomatisering? Ben je gemotiveerd, accuraat, oplossingsgericht en durf je beslissingen te nemen? Wij zoeken specialisten in het programmeren van robots!

Bekijk vacature

Service Monteur

Ter aanvulling en uitbreiding van ons team Service & Support zoeken wij enthousiaste service monteurs die graag de handen uit de mouwen steken en niet terugdeinzen voor een uitdagende klus.

Bekijk vacature

Software Developer

Om onze afdeling R&D verder uit te breiden en te professionaliseren zijn we op zoek naar een ervaren, enthousiaste software specialist voor dit team.

Bekijk vacature
Gibas Tools:
Momenteel geen vacatures beschikbaar
Menu