Webinar: leer cobots schuren en ontbramen

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Webinar: leer cobots schuren en ontbramen

Cobots worden in steeds meer uiteenlopende toepassingen ingezet. Dankzij ontwikkelingen in software is het gebruik van cobots ook voor finishingoperaties voor kleine series het overwegen waard geworden. Softwaremodules die toelaten om op basis van data uit de cobot‑krachtsensoren krachtgevoelige processen te programmeren brengen processen zoals schuren, polijsten of ontbramen ook voor ‘kleine’ series binnen handbereik van iedere robotoperator.

Om praktisch inzicht te geven in de mogelijkheden organiseert Sirris een webinar. Tijdens het webinar op 18 januari 2023, wordt in samenwerking met ons, Gibas Automation, de mogelijkheden en best-practices getoond om finishingprocessen online te programmeren. Gebruikmakend van de verschillende mogelijkheden van de Copilot-software van Robotiq wordt getoond hoe dit met een minimale inspanning kan.

Programma 18 januari 2023
  • 11.00 – 11.10 uur: Verwelkoming en toelichting COBOFIN-project
  • 11.10 – 11.30 uur: Toelichting Copilot door Gibas
  • 11.30 – 11.50 uur: Toelichting haalbaarheidstesten Sirris
  • 11.50 – 12.00 uur: Q&A
Doelgroep
  • Iedereen die geconfronteerd wordt met manueel schuren van kleine series en mogelijkheden wil ontdekken om dit proces te automatiseren.
  • Iedereen die reeds met een cobot of robot schuurt, maar de mogelijkheden wil ontdekken voor het schuren van kleinere series.

De voertaal van dit webinar is Engels. Schrijf u hier in voor het webinar.

Menu