Tweede editie New Technologies

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Tweede editie New Technologies

De tweede editie van de New Technologies zitten er op! Tijdens deze dag werden er presentaties gegeven van nieuwe applicaties van Cobot Lift, MiR, ROEQ en Wandelbots. Hierna zijn we naar onze showroom gegaan om een demonstratie te geven.

Er zijn veel positieve reacties gekomen vanuit aanwezigen die nieuwe inzichten hebben gekregen in het gebruik van de applicaties van onze partners. Bent u niet aanwezig geweest? Bekijk hieronder kort wat de mogelijkheden zijn van de producten van onze partners

Cobot Lift
Met Cobot Lift is het mogelijk producten van 5 tot en met 45 kilo te palletiseren en in te zetten voor pick & place toepassingen. Naast het verplaatsen van dozen, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld zware zakken te verplaatsen.

MiR
MiR is marktleider op het gebied van Autonomous Mobile Robots. De nieuwe MiR250 heeft een payload van 250 kilogram, een kleine voetprint en nieuwe sensoren waardoor deze erg nauwkeurig is.

ROEQ
ROEQ biedt extra producten om de Mobile Industrial Robot (MiR) in te zetten naar uw behoeften. Met hun op maat gemaakte karren, rekken, lifters en mobiele rollerbanken passen deze perfect op de MiR. Doordat elke toepassing van ROEQ speciaal is ontworpen om voor de MiR te gebruiken, zijn deze gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veilig.

MiR, roeq en Wandelbots tijdens de New Technologies. Dit is onderdeel van logistieke automatisering

Wandelbots
Wandelbots heeft de TracPen ontwikkeld. Met de TracePen is het voor elke gebruiker mogelijk om een Universal Robot binnen enkele seconden in te leren, ook zonder programmeerkennis. Hiervoor hoeft u alleen het pad te laten zien door de TracePen te bewegen. Met de speciaal ontwikkelde app gaat de gebruiker in slechts vijf stappen van setup naar uitvoerbare code.

Menu