Verschillende partners hebben leerzame e-learning modules opgezet. Middels theorie en simulaties leert u de meest voorkomende functies kennen en deze direct te gebruiken. Deze gratis trainingen zijn volledig online en kunt u dus op elk moment de starten. 

Universal Robots

Universal Robots streeft ernaar om automatiseren met cobots voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk te maken. Met deze online trainingsmodules van  Universal Robots Academy helpen ze gebruikers, ongeacht hun ervaring of voorkennis, op weg door de benodigde programmeerkennis voor deze cobots te bieden.

Om de kennis van onze cobot gebruikers te vergroten, geven wij bovendien gecertificeerde trainingen. Met de modules die wij aanbieden, kunnen gebruikers de vrijwel onbeperkte mogelijkheden van Universal Robots nog beter leren kennen. Samen met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk en hands-on opdrachten wordt de verworven kennis verder verdiept.

Mobile Industrial Robots

Met de online MiR Academy leert u begrijpen wat het verschil is tussen AMR’s en AGV’s, hoe ze werken en hoe u deze kunt gebruiken. Verder leert u ook de technologie begrijpen, hoe een MiR navigeert en nog veel meer. De MiR Academy is zowel voor gebruikers van deze AMR’s, maar ook wanneer u geen enkele ervaring heeft. Volg hier de MiR Academy.

Online academy Universal Robots
Robotiq

Robotiq e-learning is het online platform voor cobots dat lean robotconcepten en echte applicatie inhoud integreert. Met dit online programma leert u dus exact wat u wilt op basis van uw interesses. Bekijk hier alle trainingen.

Menu