Training

  1. Home
  2. Training

Official Trainingspartner UR

Als een van de eerste partners van Universal Robots en onze uitgebreide ervaring, die terug gaat naar 2010, is Gibas Automation de ideale UR trainingspartner. Naast verschillende UR-gecertificeerde trainers, heeft Gibas een enorme kennis van zowel de robot als de toepassingen.

Centraal gelegen in Nederland aan de A28 is Gibas gemakkelijk bereikbaar.  Ons moderne en volledig uitgeruste trainingscentrum biedt een ideale omgeving om het maximale uit uw cursus te halen.

Coronaproof

Wij hebben maatregelen genomen om de trainingen veilig voor u te laten verlopen. Zo hebben wij hebben beperkt aantal plaatsen om de 1,5 meter te kunnen waarborgen, stellen wij mondkapjes beschikbaar en hebben wij genoeg desinfectiemiddelen. Ook vragen wij u om vooraf een gezondheidsverklaring in te vullen.

Core Training

Na deze 2,5-daagse cursus, heeft u hands-on ervaring met Universal Robots. U heeft de cobot meerdere malen geprogrammeerd en leert zo veelvoorkomende taken uitvoeren, inclusief bediening van transportbanden, sensoren en grijpers. Verder zult u pick & place handelingen uitvoeren en optimaliseren, palletiseren, veiligheidsfuncties toepassen en andere veelgebruikte handelingen verrichten.

Advanced training

Wanneer u de Advanced training voltooid heeft, kunt u de gebruikersinterface van Universal Robots begrijpen en gebruiken. Verder kunt u uw applicatie beter optimaliseren en het aantal waypoints verminderen door gebruik te maken van variabele waypoints. Ook het volgen van de bewegingen van de transportband en geavanceerde functie van de krachtsensoren komen aan bod. De Advanced training stelt elke ontwikkelaar in staat applicaties te implementeren die rekening houden met meer omgevingsvariabelen.

Safety training

Binnenkort zullen wij ook UR-gecertificeerde safety trainingen geven. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

UR Core training
Universal Robots Core uitleg
Training Universal Robots bij Gibas
Universal Robots Programmering
Menu