Slimme opslagsystemen

  1. Home
  2. Slimme opslagsystemen

Slimme opslagsystemen

In traditionele magazijnen verliezen medewerkers een groot deel van hun tijd aan het rijden of lopen naar de juiste statische opslaglocatie. Besparing op verplaatsingskosten kan door gebruikt te maken van slimme opslagsystemen. Ook verhoogt hierdoor de voorraadrotatie, kan het voorraad volume verminderen en realiseert dit in verbetering van het benutten van magazijnfaciliteiten.

Wij hebben vele slimme opslagsystemen op maat mogen maken in de intra logistiek. Geheel ingericht en afgestemd op de behoeften van de klant. Een aantal voorbeelden kunt u vinden in de afbeeldingen. Zo hebben vele al geprofiteerd van de efficiëntie oplossingen, de korte terugverdientijd en ergonomische voordelen van een automatisch opslagsysteem.

Nu is er een relatief nieuw systeem op de markt: de Effimat. Hiermee is het mogelijk om elk uur tot wel 650 orders te picken door één operator. Dit is mogelijk door twee onafhankelijke aangedreven verticale opslag systemen met elk vijf uitgifte posities. Ook leent de Effimat zich uitstekend voor uw fabriek of magazijn van de toekomst. Het is mogelijk om deze te koppelen met automatisch transport, robotica en goed te koppelen met bestaande ERP systemen.

Wilt u meer informatie voor uw magazijn automatisering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Magazijn automatisering. Onderdeel van slimme opslagsystemen
Menu