Terug naar overzicht nieuws

De nieuwe Robotiq Hand-E C10

De nieuwe Robotiq Hand-E C10

Terug naar overzicht nieuws
De Robotiq Hand-E C10 is de nieuwste grijper en weer een stap verder in robotica-innovatie. De lancering hiervan is een volgende stap in het optimaliseren van verschillende automatiseringsoplossingen. Ontwikkeld om een breed scala aan werkstukken met ongeëvenaarde precisie te hanteren, dankzij de 40 mm slag per vinger en de mogelijkheid om direct te verbinden met de e-Series van Universal Robots, benadrukt de Hand-E C10 zijn rol als voorbode van een toekomst waarin robots en mensen zij aan zij werken, de productiviteit verhogen en de veiligheid in industriële omgevingen verbeteren.

 

Plug & Play eenvoud met geavanceerde precisie

In de geest van innovatie belichaamt de Hand-E C10 Grijper eenvoud en precisie. De plug & play mogelijkheid is een bewijs van Robotiq's toewijding aan gebruiksvriendelijk ontwerp, waardoor iedereen dit product snel kan gebruiken. Dit gebruiksgemak, gecombineerd met de geavanceerde precisie van de grijper, maakt het een ideaal hulpmiddel voor hoogprecisie bewerkings- en montagetaken. De mogelijkheid van de Hand-E C10 om automatisch onderdelen te detecteren en te valideren, vergroot verder zijn bruikbaarheid, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor een breed scala aan industriële toepassingen.

Ergonomisch ontwerp voor verbeterde mens-robot Samenwerking

Robotiq's focus op ergonomisch ontwerp is duidelijk zichtbaar in de afgeronde vorm van de Hand-E C10 Grijper, die veilige en intuïtieve handgeleiding mogelijk maakt. Deze ontwerpfilosofie zorgt niet alleen voor de veiligheid van menselijke werknemers, maar verbetert ook het collaboratieve potentieel tussen mens en robot. Door directe, hands-on interactie met de robot mogelijk te maken, bevordert de Hand-E C10 een natuurlijkere en effectievere samenwerking in industriële omgevingen, wat de weg vrijmaakt voor innovatieve benaderingen van productie en assemblage.

De Robotiq Hand-E C10 voor jouw automatiseringsvraag

Met de Robotiq Hand-E C10 kun je nog meer producten met uiterste precisie oppakken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op door onderstaand formulier in te vullen.

Mask Group 50