Op 10 december 2020 hebben wij de New Technologies georganiseerd. Tijdens deze dag kregen genodigden de kans om online presentaties en demonstraties bij te wonen van Wandelbots, ROEQ en Cobot Lift. 

Wandelbots
Wandelbots heeft de TracPen ontwikkeld. Met de TracePen is het voor elke gebruiker mogelijk om een Universal Robot binnen enkele seconden in te leren, ook zonder programmeerkennis. Hiervoor hoeft u alleen het pad te laten zien door de TracePen te bewegen. Met de speciaal ontwikkelde app gaat de gebruiker in slechts vijf stappen van setup naar uitvoerbare code.

ROEQ
ROEQ biedt extra producten om de Mobile Industrial Robot (MiR) in te zetten naar uw behoeften. Met hun op maat gemaakte karren, rekken, lifters en mobiele rollerbanken passen deze perfect op de MiR. Doordat elke toepassing van ROEQ speciaal is ontworpen om voor de MiR te gebruiken, zijn deze gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veilig.

Cobot Lift
Met Cobot Lift is het mogelijk producten van 5 tot en met 45 kilo te palletiseren en in te zetten voor pick & place toepassingen. Naast het verplaatsen van dozen, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld zware zakken te verplaatsen.

Bekijk de video om een indruk te krijgen van deze dag. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Menu