Medewerker Receptie

In de rol van Receptionist ben je het eerste aanspreekpunt zowel fysiek als aan de telefoon. Je staat klant, leverancier en bezoeker gastvrij te woord en begeleidt hen met hun vragen. Je werkt in grote mate zelfstandig maar ook samen met de collega’s van de 3 BV’s die Gibas rijk is. Als receptionist ben je flexibel, breed inzetbaar en ga je altijd voor die extra stap. Je neemt een centrale plek in binnen het bedrijf en zorgt ervoor dat zowel bezoeker als collega wordt ontzorgd. Kortom, dit is een spilfunctie waarbij jij het visitekaartje bent van het bedrijf in een leuke en afwisselende job.

Functie

Draagt zorg voor een correcte afhandeling van in- en uitgaande telefoongesprekken. Bezoekers worden gastvrij ontvangen en verder begeleid. Verzorgen van koffie, thee en lunches vind jij leuk om te doen. Daarbij beheers je de agenda’s voor de vergaderruimtes. Autohuur, vluchten en hotelaanvragen voor klant en collega regel jij met gemak. Postverzorging, bestellingen voor kantoor- kantine- en keukenvoorraden worden door jou afgehandeld. Ondersteuning tijdens house events, trainingen en bij administratieve taken voor de verschillende BV’s zie jij als extra uitdaging. Lichte huishoudelijke taken zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.

Wij zoeken een representatieve collega ter aanvulling van het team. Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding en hebt reeds enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. MS Office is jou niet onbekend. Het leren werken met verschillende systemen en programma’s doe jij graag. Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal. Duits en Frans is een pré.

Waar ga je werken?

De Gibas Groep is actief op het gebied van automatisering van productieprocessen en de verkoop van gespecialiseerde machines, robots en aanverwante producten. De Groep is onderverdeeld in de divisies Gibas Numeriek (CNC machines, verkoop, service en onderhoud), Gibas Tools (verspanende gereedschappen en toebehoren) en Gibas Automation (robotbeladingsystemen voor CNC machines, standaard applicaties en maatoplossingen). Het kantoor is gevestigd in Nijkerk en het werkgebied is verspreid door de Benelux. Binnen de gehele onderneming zijn circa 95 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?

• Een afwisselende, uitdagende baan die je je geheel eigen kunt maken binnen een dynamisch team;
• Een aangename en open werksfeer;
• Marktconform salaris volgens werkervaring;
• Fulltime baan; 40 uur per week

Solliciteer!

Zie jij jezelf in deze functie, aarzel dan niet om snel een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek!

Vul hieronder je gegevens in, samen met je CV en motivatiebrief.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, doc, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, doc, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Ik ben akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen in het sollicitatiebestand van Gibas. U kunt te allen tijde uw gegevens laten wijzigen dan wel laten verwijderen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@gibas.nl. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij anders aangegeven en uitsluitend gebruikt t.b.v. uw sollicitatie. Uw gegevens worden op de beveiligde servers van Gibas opgeslagen.

Menu