Rhenus Lub koelsmeermiddelen

Rhenus Lub is een specialist op het gebied van industriële smeermiddelen en een premium partner van de industrie. Zij zijn een producent van koelsmeermiddelen, snij- en slijpoliën, minimaal smeermiddelen (nevelsmering), corrosiebescherming oliën, technische sprays, omvormingsproducten en speciale vetten.

Rhenus heeft het Rhenus Meerwaardeconcept geïntroduceerd. Dit concept helpt u heel eenvoudig een kostenbesparing van 20% te realiseren. Hiervoor bent u bij ons in goede handen. Als u voor het Rhenus Meerwaardeconcept gaat kunt u veilig en zonder risico’s doorgaan met produceren. Samen met Rhenus Lub zorgen wij voor een soepele implementatie hiervan.

Wij optimaliseren uw proces door middel van:

  • Lager verbruik van koelsmeermiddelen
  • Minder stilstand van machines
  • Geoptimaliseerd koelsmeermiddelenonderhoud

Wilt u uw kosten duurzaam verlagen? Ga voor het Rhenus Meerwaardeconcept 2020. Neem voor advies en meer informatie contact met ons op.

Nooit meer handmatig bijvullen!

De noodzaak om het reservoir gevuld te houden is van groot belang. Dit voorkomt problemen zoals het stilvallen van de machine door te weinig koelsmeermiddel.

Daarnaast is het noodzakelijk dat er een goede kwaliteit en juiste concentraties gehanteerd worden. Met de Fluid Fill Matic is het koelsmeermiddel altijd op het juiste niveau en in de juiste concentraties, gegarandeerd.

Fluid Fill Matic – altijd het juiste niveau

  • Automatisch bijvullen van elke machine
  • Betaalbaar en zeer betrouwbaar systeem
  • Modulair uit te breiden bij aanschaf van meerdere machines
Fluid Fill Matic
Menu