Rhenus Lub     

Rhenus Lub is een specialist op het gebied van industriële smeermiddelen en een premium partner van de industrie. Rhenus Lub is een producent van koelsmeermiddelen, snij- en slijpoliën, minimaal smeermiddelen (nevelsmering), corrosiebescherming oliën, technische sprays, omvormingsproducten en speciale vetten.

Rhenus heeft het rhenus Meerwaardeconcept 2020 geïntroduceerd, dit concept bestaande uit 3 fasen helpt u heel eenvoudig een kostenbesparing van 20% te realiseren. U bent bij ons in goede handen en als u voor het rhenus Meerwaardeconcept 2020 gaat. U kunt gewoon, veilig en zonder risico’s doorgaan met produceren. Samen met Rhenus Lub zorgen wij voor een soepele implementatie van de optimalisatiemaatregelen.

Met onze maatregelen optimaliseren wij uw proces door middel van:

  • Lager verbruik van koelsmeermiddelen
  • Minder stilstand van machines
  • Geoptimaliseerd koelsmeermiddelenonderhoud

Wilt u uw kosten duurzaam verlagen? Ga voor het Rhenus Meerwaardeconcept 2020. Neem voor advies en meer informatie contact met ons op.

Nooit meer handmatig bijvullen!

De noodzaak om het reservoir vol te houden is van groot belang en voorkomt zeer veel problemen zoals het stilvallen van de machine door te weinig koelsmeermiddel.

Te hoge of te lage concentratie door het niet regelmatig bijvullen, schuimen van het koelsmeermiddel door te weinig koelsmeermiddel in het reservoir enz.

Fluid Fill Matic – altijd het juiste niveau

  • Automatisch bijvullen van elke machine
  • Betaalbaar en zeer betrouwbaar systeem
  • Modulair uit te breiden bij aanschaf van meerdere machines
Menu