Op 25 februari organiseren wij voor de tweede keer de New Technologies. Tijdens dit kleinschalige event krijgen genodigden een korte presentatie van MiR, ROEQ, Wandelbots en Cobotlift. Na de presentaties gaan wij naar onze showroom waar verder uitleg en demonstraties wordt gegeven van de producten van onze partners.

MiR

Mobile Industrial Robots (MiR) uit Denemarken heeft als trendsetter op het gebied van flexibel autonoom intern transport, een solide positie als marktleider ingenomen. Hun mobiele robotplatformen maken gebruik van zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve technologie waardoor er geen aanpassingen aan bestaande infrastructuur nodig zijn. Instellen, aansturen en oproepen kan eenvoudig via tablet, PLC, ERP of smartphone. Tijdens de New Technologies zal de nieuwe MiR250 verder uitgelicht worden.

ROEQ

ROEQ biedt extra producten om de Mobile Industrial Robot (MiR) in te zetten voor verschillende doeleinden. Met hun op maat gemaakte karren, rekken, lifters en mobiele rollerbanen passen deze perfect op de MiR. Doordat elke toepassing van ROEQ speciaal is ontworpen om voor de MiR te gebruiken, zijn deze gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veilig. De presentatie wordt gegeven door Morten Davids, Head of Sales en Jørgen Lundgaard-Hausted, Technical Support Engineer.

Wandelbots 

Met de TracePen van Wandelbots is het voor elke gebruiker mogelijk om een Universal Robot binnen enkele seconden in te leren, ook zonder programmeerkennis. Hiervoor hoeft alleen het pad getoond te worden door de TracePen te bewegen. Met de speciaal ontwikkelde app gaat de gebruiker in slechts vijf stappen van setup naar uitvoerbare code. De presentatie wordt gegeven door Christian Lorenscheit, Sales en Partner Manager.

CobotLift

Met CobotLift is het mogelijk om producten tot 45 kilogram in te zetten voor pick & place en om te palletiseren. Door de ingebouwde veiligheidssensoren is het niet nodig om een omheining of hekwerk te plaatsen. Hierdoor is deze ideaal om in te zetten in kleine ruimtes. De presentatie en demonstratie wordt gegeven door Henrik Elm Gulløv, CEO van CobotLift.

De New Technologies is alleen voor genodigden. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Neem dan contact met ons op en geef aan voor welke applicatie u interesse heeft. Wij nemen dan contact met u op voor de eventuele mogelijkheden om deel te nemen.

Menu