Universal Robots ook voor uw bedrijf

Universal Robots is niet meer weg te denken uit het automatiseringslandschap. In 2005 begonnen als cobotpionier, is de Deense fabrikant van voordelige lichtgewicht  ‘plug & produce’ robots onbetwist marktleider op het gebied van collaboratieve robotica.

Deze nieuwe vorm van automatisering maakt robotisering bereikbaar voor elk type productiebedrijf van elke omvang. Dit niet alleen doordat ze vaak zonder hekwerk veilig hun werk kunnen doen, maar vooral doordat ze zeer snel zonder lastig programmeren in bedrijf kunnen worden gesteld.

De cobots van Universal Robots hebben hierbij als extra voordeel dat zich het afgelopen decennium een uitgebreid ecosysteem van plug & play cobotbouwstenen van derden gevormd heeft. Voor elke cobot-automatiseringsvraag is er dus wel een passende oplossing voorhanden.

Bij Gibas Automation zijn we trots dat wij als partner een belangrijke rol voor dat succes in de Benelux gespeeld te hebben.

Enkele voordelen zijn:

  • Lichtgewicht, zuinig en veilig
  • Snel, nauwkeurig en betrouwbaar
  • Eenvoudige integratie
  • Groot partner ecosysteem met aanvullende bouwstenen
  • Zeer snelle ROI

Bij Gibas Automation zorgen wij voor programmering, zodat de cobots zo efficiënt mogelijk wordt ingezet. Bent u benieuwd hoe de Universal Robots van toepassing kan zijn voor uw bedrijf? Neem dan gelijk contact met ons op.

Menu