Universal Robots ook voor uw bedrijf

Universal Robots is niet meer weg te denken uit het automatiseringslandschap. In 2005 begonnen als cobotpionier, is de Deense fabrikant van voordelige lichtgewicht  ‘plug & produce’ robots onbetwist marktleider op het gebied van collaboratieve robots (cobots).

Deze vorm van automatisering maakt robotisering bereikbaar voor elk type productiebedrijf van elke omvang. Ze zijn namelijk eenvoudig te programmeren, lage initiële kosten en hoge operationele kosten. Daarnaast hoeft er meestal geen hekwerk geplaatst te worden, omdat een cobot veilig is om mee te werken.

De cobots van Universal Robots hebben hierbij als extra voordeel dat zich het afgelopen decennium een uitgebreid ecosysteem van plug & play randapparatuur van derden gevormd heeft. Denk hierbij aan verschillende soorten grijpers, schuurcomponenten, 3D-camera’s en nog veel meer. Voor veel toepassingen met een cobot is er dus wel een passende oplossing voorhanden.

Enkele voordelen zijn:

  • Lichtgewicht, zuinig en veilig
  • Snel, robuust, nauwkeurig en betrouwbaar
  • Erg gebruiksvriendelijk
  • Veel derde partijen voor randapparatuur
  • Terugverdientijden van minder dan een jaar
Logo van Universal Robots
Eenvoudig automatiseren met Universal Robots

Wij zijn officieel distributeur van Universal Robots in de Benelux. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen met advies, training, implementatie en installatie. Indien je alleen de cobot wilt en deze zelf gaat programmeren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met ons op en we helpen je waar nodig.

Menu