ROEQ biedt extra producten om de Mobile Industrial Robot (MiR) in te zetten naar uw behoeften. Met hun op maat gemaakte karren, rekken, lifters en mobiele rollerbanen passen deze perfect op de MiR en vergroot de draagkracht en functionaliteit hiervan. De oplossingen van ROEQ zijn ontworpen en getest om de beste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en veiligheid te waarborgen. We hebben de belangrijkste producten op een rij gezet.

Karren/rekken
De karren kunnen de draagkracht van een MiR verdubbelen. Het ophalen en afzetten hiervan kan in de vrije ruimte als ook bij oplaadstations.

Rollerbanen
Met de ROEQ rollerbanen, maakt mobiele transportoplossingen mogelijk. Door het hefmechanisme kunnen hoogteverschillen tot 240 mm worden gerealiseerd. Vele functies zorgen dat veiligheid gegarandeerd is, zo kunnen vingers nooit bekneld raken doordat er sensoren gebruikt worden. Bovendien biedt ROEQ het Guardcom-systeem aan als upgrade om interactie met bestaande transportstation te versnellen. In plaats van onstabiel wifi netwerk te gebruiken, communiceert de Guardcom direct en in realtime.

Liftoplossingen
De liftmodules maakt het eenvoudig om goederen tussen ophaalstations te vervoeren. Dit kan worden gebruikt met rekken, karren, kratten of pallets. Dit kan doordat de liftmodule als basis dient en hierop op maat gemaakte oplossingen gebruikt kunnen worden.

ROEQ Assist software
Om de implementatie zo makkelijk mogelijk te maken, alle ROEQ producten bevatten kant-en-klare veiligheidszones en een softwaretool voor het creëren van workflows van vooraf gecodeerde missies. ROEQ Assist werkt naadloos samen met de MiR software.

Heeft u vragen of wilt u weten hoe u de producten van ROEQ kunt inzetten voor uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op.

Menu