ROEQ biedt extra producten om de Mobile Industrial Robot (MiR) in te zetten naar uw behoeften. Met hun op maat gemaakte karren, rekken, lifters en mobiele rollerbanken passen deze perfect op de MiR. Doordat elke toepassing van ROEQ speciaal is ontworpen om voor de MiR te gebruiken, zijn deze gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veilig. We hebben de belangrijkste producten op een rij gezet.

Mobiele rollerbanken
Een handig product die mobiele transportoplossingen mogelijk maakt. Tijdens transport worden de rollen geremd. Zo is het niet mogelijk dat goederen er vanaf rollen en zo veilig bij hun bestemming aankomen. Verder zijn bij deze mobiele rollerbanken speciale sensoren ingebouwd, zodat vingers niet bekneld kunnen raken.

Karren
Door het gepatenteerde sluitingsmechanisme zijn alle karren veilig en functioneel te gebruiken. Er kan ook een rails aan bevestigd worden, zodat het mogelijk is om grotere objecten, zoals pallets, te vervoeren.

Oplaadstation
Wanneer precisie noodzakelijk is, is het oplaadstation van ROEQ de oplossing. Door het oplaadstation te gebruiken, heeft de MiR een afwijking van ±1 mm. Het oplaadstation wordt veelal gebruikt bij bedrijven die (bijna) volledig zijn geautomatiseerd.

Wilt u weten hoe u de producten van ROEQ kunt inzetten voor uw bedrijf? Neem dan hier contact met ons op.

Menu