Onze Deense partner EasyRobotics heeft door jarenlange ervaring en expertise efficiënte producten ontwikkeld om deels of volledig te automatiseren, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Een aantal van de door hen ontwikkelde oplossingen hebben we voor u onder elkaar gezet.

ProFeeder 
De verschillende uitvoeringen van de ProFeeder zijn ideaal om met de robotarm het bewerkte product vanuit de CNC-machine op te slaan. Dit gebeurt geheel automatisch zonder manueel gebruik. Hierdoor wordt de opslagcapaciteit van de bewerkte producten vergroot en de cyclustijd in een snelle productie verkort. Er zijn verschillende soorten uitvoeringen van de ProFeeder, waardoor er voor bijna elke automatiseringsbehoefte een oplossing is.

EasyPalletizer
Met de EasyPalletizer is het mogelijk om producten vanaf een transportband te plaatsen op een pallet. Door middel van een vacuümpomp worden deze producten opgepakt en hoeft hier geen mankracht aan te pas te komen. Is de pallet gevuld? De EasyPalletizer herkent dit direct en gaat aan de slag om een nieuwe lege pallet aan te vullen.

Mobile Cobot
De Mobile Cobot is ideaal wanneer je beperkte ruimte hebt, een productie die een hoge mobiliteit vereist of wanneer je de robot wilt verplaatsen. Het is zelfs mogelijk om de Mobile Cobot te verplaatsen naar een andere locatie, want deze handige applicatie is ook te vervoeren in uw auto. Door de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid is de Mobile Cobot erg gemakkelijk te installeren bij een andere machine.

Alle producten werken uitstekend met Universal Robots, maar kunnen ook vlekkeloos werken met andere typen (industriële) robots.

Heeft u vragen of wilt u EasyRobotics inzetten in uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op.

ProFeeder
Profeeder Flex
EasyRobotics EasyPalletizer met een cobot van Universal Robots om automatisch pallets te vullen
EasyRobotics mobile cobot met een Universal Robot
Menu