Effimat: revolutie in intralogistiek

Effimat is de oplossing om vloeroppervlak en tijd te besparen. Het Deense bedrijf heeft een uniek verticaal bewaarsysteem voor boxen ontwikkeld dat maar liefst 75% van het vloeroppervlak bespaart. Het stelt operators in staat om ergonomisch, veilig en overzichtelijk tot wel 250 orders per uur te picken. Het modulaire systeem is aan te passen in meerdere hoogtes met diverse laad- en losposities.

Met deze verticale opslagcabine verlaagt u de reistijd en verhoogt u de productiviteit bij orderverzamelingen tot wel 60%. Dit komt door de twee onafhankelijk aangedreven kolommen met vijf bakken.  Ook door de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid worden er minder fouten gemaakt waardoor u zich kunt focussen op de belangrijke zaken.

Verder leent het innovatieve concept van Effimat zich uitstekend voor integratie in uw “fabriek of magazijn van de toekomst”. Het is mogelijk om deze te koppelen met automatisch transport, robotica en ERP. Dit hoeft niet in één keer geïmplementeerd te worden, maar kan ook stapsgewijs. Zo is deze slimme opslagcabine een onderdeel van de ideale automatisering voor toekomstbestendige opslag.

Heeft u vragen of bent u benieuwd hoe u de Effimat het meest effectief kunt inzetten voor uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op.

Smart Cabin Systems
Smart Cabin System
Slimme opslagsysteem Effimat
Effimat
Menu