Mobiele robots zijn sterk in opkomst

Met mobiele robots stelt het werknemers in staat zich op hun kerntaken te concentreren in plaats van dure kilometers af te leggen.

Ondertussen is er in AGV-land (Automated Guided Vehicle) een nieuwe generatie Autonomous Mobile Robots (AMR’s) op de markt.

Mobile Industrial Robots (MiR) uit Denemarken heeft als trendsetter op het gebied van flexibel autonoom intern transport, een solide positie als marktleider ingenomen.

Hun mobiele robotplatformen maken gebruik van zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve technologie waardoor er geen aanpassingen aan bestaande infrastructuur nodig zijn. Instellen, aansturen en oproepen kan eenvoudig via tablet, PLC, ERP of smartphone. Uiteraard kunnen MiR platformen ook een vaste route rijden. De autonome systemen van MiR worden al geruime tijd succesvol toegepast in diverse fabrieken, ziekenhuizen, laboratoria en distributiecentra. Naast gebruiksvriendelijk zijn ze zeer robuust.

De hoge gebruiksvriendelijkheid, snelle implementatiemogelijkheden en flexibele inzetbaarheid van MiR sluiten naadloos aan bij de automatiseringsvisie van Gibas Automation. Wij zorgen ervoor dat de MiR bij u wordt geïnstalleerd en geprogrammeerd. Zo heeft u er geen omkijken naar en worden uw logistieke bedrijfsprocessen  geoptimaliseerd.

Heeft u vragen of interesse om de MiR in te zetten in uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op.

Menu