Met onze partners hebben wij voorbije jaren een waardevolle samenwerking ontwikkeld met diverse vooraanstaande fabrikanten in de automatiseringsindustrie. Dit betekent, naast korte lijnen met de fabriek, ook een intieme kennis van hun gerenommeerde automatiseringsbouwstenen.

Als partner was Gibas Automation de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de introductie en adoptie in de Benelux van onder andere onderstaande merken.

Universal Robots – Marktleider op het gebied van collaboratieve robotica. Door onze nauwe samenwerking zijn wij voorkeurspartner van Universal Robots

Mobile Industrial Robots – Voor optimalisatie van logistieke bedrijfsprocessen

Effimat -De slimme opslagcabine die tijd en oppervlakte bespaart.

Robotiq – Adaptieve grijpers voor vrijwel elke robottoepassing

Pickit – Een tool om producten van verschillende vormen, maten en materialen op te pakken en te plaatsen.

ROEQ – Biedt extra producten om de Mobile Industrial Robot (MiR) in te zetten naar uw behoeften.

Cobot Lift – Een uitstekende oplossing om te automatiseren als u gebruik maakt van zware producten.

Vier verschillende Cobots van Universal Robots

EasyRobotics – Ontwikkelen efficiënte producten om deels of volledig te automatiseren, afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Met onze partners is het mogelijk om deels of volledig te automatiseren. Zo is er voor elke wens is een toepassing. Gibas Automation distribueert, implementeert en onderhoud uw automatiseringsproject. Hierdoor heeft u één bedrijf waar u terecht kunt met al uw vragen en denken wij mee om uw kansen te benutten.

Menu