Gibas Automation

  1. Home
  2. Gibas Automation

Wij, bij Gibas Automation, gaan ervoor bij onze klanten een GOTO positie als betrouwbare automatiseringspartner te bereiken en te behouden. Dit door deze met enthousiasme, kennis en ervaring te begeleiden in iedere gewenste stap van het automatiseringstraject. Van advies bij oriëntatie tot en met gedegen support in productie, en alle stappen er tussenin zijn verzekerd.
Dit doen wij samen met een interne organisatie van meer dan 30 technici, allen gebeten door de automatiseringsmicrobe.

Bouwend vanuit een jarenlange expertise in de maakindustrie is er in de afgelopen jaren een brede knowhow ontwikkeld in een scala aan branches en toepassingen.
Die bedienen wij met oplossingen variërend van machinebelading tot automatisering van assemblage, intern transport, controle etc. tot volledige productie automatiseringen.

Gibas Automation, de sleutel tot succesvolle productieautomatisering

Verantwoord innovatief
Gibas Automation stelt de klant centraal met oplossingen die vooruitstrevend en tegelijkertijd betrouwbaar en breedgedragen zijn.  Dat kunnen we onder andere dankzij multi-disciplinaire interne engineering en onze partner topmerken als Universal Robots, Fanuc Robotics, Mobile Industrial Robots, Robotiq, Pick-it en Effimat.

Menu