Gibas Automation

  1. Home
  2. Gibas Automation
Gibas Automation, de sleutel tot succesvolle productieautomatisering

Automatisering is voor elk bedrijf anders. Bij Gibas Automation gaan we ervoor om met onze klanten de beste oplossing te bedenken om automatiseren. Dit doen wij zowel stapsgewijs als volledig. Hierdoor bouwen wij altijd een duurzame relatie op en staan wij bekend als betrouwbare automatiseringspartner. Door ons enthousiasme, kennis en ervaring begeleiden we je in iedere gewenste stap van het automatiseringstraject. Van advies bij oriëntatie tot en met gedegen support in productie. Dit doen wij samen met een interne organisatie van meer dan 30 technici. Allen met passie voor automatisering.

Vanuit een jarenlange expertise in de maakindustrie is er in de afgelopen jaren een brede kennis ontwikkeld in een scala aan branches en toepassingen. Die bedienen wij met oplossingen variërend van machinebelading, automatisering van assemblage, intern transport, logistieke automatisering, controle en ook volledige productie automatisering.

Heeft u verdere vragen of bent u klaar om te automatiseren? Neem dan direct contact met ons op.

Verantwoord innovatief
Gibas Automation stelt de klant centraal met oplossingen die vooruitstrevend en tegelijkertijd betrouwbaar zijn. Dat kunnen we onder andere dankzij multi-disciplinaire interne engineering en nauwe samenwerking met onze partner topmerken als Universal Robots, Fanuc Robotics, Mobile Industrial Robots, Effimat, Robotiq, Pickit, CobotLift en EasyRobotics.

Menu