Fluid Fill Matic

  1. Home
  2. Fluid Fill Matic

De noodzaak om het reservoir van uw CNC-machine gevuld te houden is van groot belang. Dit voorkomt problemen zoals het stilvallen van de machine door te weinig koelsmeermiddel. Daarnaast is het noodzakelijk dat voor de emulsie altijd de juiste concentraties gehanteerd worden. Met de Fluid Fill Matic (FFM) is het koelsmeermiddel altijd op het juiste niveau en in de juiste concentraties.

Met de FFM 1.0 heeft u een snelle ROI. Het systeem is betrouwbaar, waardoor er sprake is van minder uitval. Hierdoor kunt u blijven produceren.

Werking:
  1. Watertoevoer
  2. Waterstop
  3. Koelsmeermiddel
  4. Mengapparaat
  5. Optioneel; manifold en ringleiding
  6. Fluid Fill Matic 1.0
  7. Vlotter

In de afbeelding is de werking weergeven. Water (1) en koelsmeermiddel (3) wordt via het mengapparaat (4) in de juiste verhouding aangevoerd. Deze wordt via een eventuele ringleiding (5) doorgevoerd naar de Fluid Fill Matic 1.0 (6). De vlotter (7) registreert het niveau van het reservoir. Komt deze onder het ingestelde niveau, dan krijgt de FFM een sein om het reservoir bij te vullen.

Fluid Fill Matic - Automatisch bijvullen van uw CNC-machine
Tijdelijke actie

Dit systeem is onwijs gebruiksvriendelijk en met een kleine investering een grote toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Om de meerwaarde te bewijzen, kunt u dit systeem 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend uitproberen! Wij installeren het systeem en stellen de juiste verhouding van de emulsie in. Zo kunt u beginnen met automatisch bijvullen van uw CNC-machine. Maak hier een afspraak.

Menu