Cobot Machinebelading Experience Day

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Cobot Machinebelading Experience Day

Wilt u meer spindeluren draaien? Kunt u geen geschikt personeel vinden om uw machines te beladen? Of wilt u gewoonweg meer informatie over cobot machinebelading? Bezoek dan onze Cobot Machinebelading Experience Day op 30 juni 2022. Tijdens dit gratis evenement krijgt u alle benodigde informatie over Universal Robots en machinebelading, geven wij u live demonstraties en kunt u al uw vragen stellen aan onze experts.

Het evenement start om 13:00 uur. Samen met collega’s uit het werkveld laten wij u nader kennis maken met Gibas en Universal Robots. Wij tonen u live demo’s van verschillende oplossingen middels machinebelading met cobots.

U bent welkom om uw eigen producten mee te nemen voor een op maat advies van de mogelijkheden voor u om te automatiseren. Het wordt een dag vol inspiratie waar u de toegevoegde waarde van automatische machinebelading kunt ervaren. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Om alle vragen te kunnen beantwoorden hebben wij een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Claim hier uw gratis ticket voor de Cobot Machinebelading Experience Day.

Menu